ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΟΩΘΗΣΗ
ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Στην www.web5.gr δεν κάνουμε την δουλειά μας εκατό φορές καλύτερα απο τους άλλους απλά κάνουμε εκατό πράγματα περισσότερα για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το δικό σας project.

Responsive Design
Κερδίστε επιπλέον επισκέπτες με μία ιστοσελίδα συμβατή για όλους τους τύπους έξυπνων συσκευών.

Εντυπωσιακά Αποτελέσματα
Βγείτε μπροστά και ξεχωρίστε απο τον ανταγωνισμό με εντυπωσιακά και μοναδικά  project.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Αύξηση πωλήσεών με το κατάστημά σας ανοικτό 24/7 για να δεχθείτε παραγγελίες από όλο τον κόσμο.

Εγγυημένο Αποτέλεσμα
Μπορούμε να εγγυηθούμε ιστοσελίδες με υψηλή αισθητική και εύκολη πλοήγηση.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Στην www.web5.gr μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε project μικρό ή μεγάλο, απλό ή σύνθετο είτε αφορά  κατασκευή απλών ιστοσελίδων παρουσίασης, web portals , ειδικές εφαρμογές, διαφήμιση στο Google adwords και SEO μέχρι ενέργειες social marketing, διαφήμιση στο Facebook και δημιουργία online communities καθώς και την οικονομική φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε αξιόπιστους servers.

Γνωρίζουμε τι χρειάζεται για να είναι πετυχημένη μια στοσελίδα στο διαδίκτυο και μπορούμε εκτός απο την κατασκευή ιστοσελίδας να αναλάβουμε και την προώθηση της.

ΤΟ INTERNET ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ

ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ.

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Σχεδιάζουμε λύσεις για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων και SEO οι οποίες είναι σύγχρονες και αποδοτικές βασισμένοι στις γνώσεις μας στη διαφήμιση, τα media και την ανάπτυξη δημιουργικού περιεχομένου.

Κατασκευή Ιστοσελίδων
Συνηθισμένοι να δουλεύουμε υπό πίεση και σεβόμενοι τα χρονικά περιθώρια των πελατών μας, προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Google Services & SEO
Παρακολουθούμε και προσαρμόζουμε συνεχώς τις τεχνικές μας στις αλλαγές των αλγορίθμων που εφαρμόζουν οι μηχανές αναζήτησης, ώστε όλες οι ιστοσελίδες σας να είναι πάντα βελτιστοποιημένες με τις τρέχουσες εξελίξεις.

Social Media Marketing
Eπαγγελματικές σελίδες Facebook, fan page, διαφημίσεις Facebook, διαγωνισμοί στο Facebook, Twitter, Youtube, φτηνές τιμές διαφήμισης στα socila media.

Συντήρηση Iστοσελίδας
Με τη συντήρηση, η επιχείρηση εξασφαλίζει ότι μπορεί να παρουσιάζει πάντοτε νέες πληροφορίες και να διατηρεί το επίπεδο λειτουργικότητας του δικτυακού της τόπου σε υψηλά επίπεδα.