Ίσως το ποιο παλιό λογιστικό γραφείο στη Βουλγαρία με Έλληνα ιδιοκτήτη και παρουσία σε 4 πόλεις στη Βουλγαρία μπορεί να αναλάβει από ίδρυση εταιρείας, ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες και μια ακόμα πληθώρα εργασιών στη Βουλγαρία.

Έχοντας σχέσεις με εταιρείες στη Βουλγαρία μπορούμε να σας προτείνουμε τις παρακάτω εταιρείες σε 5 πόλεις στη Βουλγαρία ώστε να ξεκινήσετε ΝΟΜΙΜΑ και με απόλυτη ΑΣΦΑΛΕΙΑ την δική σας εταιρεία.

Οι πόλεις που μπορεί κάποιος να ξεκινήσει την δική του εταιρεία είναι οι
Sandanski,  Blagoevgrad, Sofia, Pleven

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την όποια πόλη θελήσει ανάλογα αν είναι μεταφορική, υπηρεσιών, εμπορική κλπ να διεκπεραιώσει την εργασία του από όποια πόλη θελήσει από τις παραπάνω.

Η εταιρεία Accounting Hellenic LTD www.accountinghellenic.com δραστηριοποιείτε ενεργά σαν λογιστικό γραφείο στη Βουλγαρία από το 2011 με δυναμική παρουσία αλλά και 100άδες πελάτες με ιδιοκτήτες από Ελλάδα, Βουλγαρία, ΠΓΔΜ αλλά και από Ρουμανία.

Σε όλα τα γραφεία τις Accounting Hellenic LTD υπάρχει ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό που ομιλούν τα Ελληνικά ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση τον πελατών.

Η εξυπηρέτηση των πελατών τις Accounting Hellenic LTD μέσω τηλεφώνου η μέσω e-mail την έχει αναλάβει εξολοκλήρου η δική μας εταιρεία στη Θεσσαλονίκη.

Ολοκληρωμένος τιμοκατάλογος για τις υπηρεσίες τις Accounting Hellenic LTD είναι ΕΔΩ και μπορούμε να σας βοηθήσουμε τηλεφωνικά ή από κοντά στα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη την όποια απορία σας.

Με τα παραπάνω συγκρίνοντας και άλλες εταιρείας στη Βουλγαρία ή στην Ελλάδα σας προτείνουμε σίγουρα την πιο ολοκληρωμένη και ασφαλή λύση.

Ραντεβού για ενημέρωση θα μπορούσατε να έχετε στα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη η στο γραφείο μας στις Σέρρες.