Βάλτε τέλος στις εκτροπές στα κινητά σας και τα κατειλημμένα τηλέφωνα. Έχουμε οργανώσει ένα πρωτοποριακό τεχνολογικά Call Center ικανό να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.


Η Υπηρεσία αυτή έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις που δεν συμφέρει οικονομικά να επενδύσουν σε εξοπλισμό και εργατικό δυναμικό. Στην UslugaGR έχοντας τον καλύτερο τεχνολογικά εξοπλισμό, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας σας προσφέρουμε την δυνατότητα να σας εκπροσωπούμε σε εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις και να απαντάμε με την επωνυμία σας επαγγελματικά και αποτελεσματικά. Αποκτήστε όλα τα οφέλη μίας μεγάλης επιχείρησης χωρίς να επενδύσετε σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό.


Τέλος οι αναμονές και τα κατειλημμένα τηλέφωνα, όλες οι κλήσεις σας θα απαντώνται μέσα σε 6 δευτερόλεπτα με ευγένεια και σοβαρότητα όπως αξίζει στους πελάτες σας. Ρυθμίστε μόνοι σας πότε θέλετε να απαντάμε για λογαριασμό σας, απλά κάνετε εκτροπή το τηλέφωνό σας στη γραμμή που σας παρέχουμε, τις ώρες και τις ημέρες που θέλετε. Όταν κάποιος θα σας τηλεφωνήσει θα απαντήσουμε με την επωνυμία σας για λογαριασμό σας. Απαντάμε για σας, σαν να έχετε τη γραμματέα στο γραφείο σας. Θα γνωρίζετε πληροφορίες για όλες τις κλήσεις σας σε πραγματικό χρόνο.


Με συνεχή εκπαίδευση διαθέτουμε ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο αποτελείται από επαγγελματίες στον χώρο της τηλεφωνικής υποστήριξης.
Επικοινωνήστε σήμερα για να δείτε πως μπορεί να ωφελήσει η τηλεγραμματεία εσάς και την εταιρεία σας.


ΩΦΕΛΗ


Απάντηση κλήσεων με την επωνυμία σας
Καταγραφή μηνυμάτων
Φιλτράρισμα καλούντων ανάλογα με τις απαιτήσεις σας
Άμεση ενημέρωση με με e-mail, skype, viber
Οργάνωση και ταξινόμηση των ραντεβού σας
Απευθείας επικοινωνία με τον πελάτη σε περίπτωση ανάγκης
Εξοικονόμηση χρόνου
Εξοικονόμηση χρημάτων
Οργανωμένη και εχέμυθη επικοινωνία
Αύξηση πελατείας λόγω καλύτερης εξυπηρέτησης
Ενισχυμένο επαγγελματικό προφίλ
Εξυπηρέτηση μεγαλύτερου αριθμού πελάτων
Δέσμευση απορρήτου
Απάντηση κλήσεων χωρίς αναμονές
Εξυπηρέτηση το πολύ από 2 Τηλεγραμματείς ώστε να αφομοιώσουνε άριστα τις οδηγίες σας
Αποστολή μηνυμάτων στο κινητό σας (χρέωση 0,10 ευρώ ανά SMS)
Άμεση ενημέρωση σε περίπτωση επείγοντος


Όχι απρόσωπα και Όχι μηχανικά


Δυνατότητα αποκλειστικά δικής σας γραμμής από 12 πόλεις της Ελλάδας
Δυνατότητα αποκλειστικά δικής σας γραμμής από 25 χώρες
Σας ενδιαφέρει σαν υπηρεσία εάν
Αν δεν έχετε γραμματέα
Αν είναι κλειστό το γραφείο σας
Αν η γραμματέα σας θα είναι σε άδεια για κάποιο χρονικό διάστημα
Αν δεν διαθέτετε γραφείο
Αν πρέπει να εργάζεστε απερίσκεπτοι
Αν η επιχείρηση σας είναι εκτός Θεσσαλονίκης η Αθήνας και θέλετε τηλέφωνο Θεσσαλονίκης ή Αθήνας
Αν είστε επιχειρηματίας που ταξιδεύτε συχνά


Τα τελευταία χρόνια στη γειτονική μας χώρα λόγο ανάγκης φτιάχτηκαν αρκετές εταιρείες! Για να μπορέσουν όμως αυτές οι εταιρείες να έχουν μια καλύτερη παρουσία στη Βουλγαρία (εφορία, τράπεζες, υπηρεσίες κ.λπ) αλλά και στην Ελλάδα σε περίπτωση όποιου φορολογικού ελέγχου, καλό θα ήταν (κάτι που πλέον επιβάλλεται από την εφορία στη Βουλγαρία) να έχουν κάποιο σταθερό Βουλγαρικό τηλέφωνο με γραμματειακή υποστήριξη.


Την υπηρεσία αυτή την αναλαμβάνει με πρωτοπορία η εταιρεία μας UslugaGR δίνοντας στον όποιο πελάτη (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) μας το ζητήσει (με τα ανάλογα δικαιολογητικά) σταθερή γραμμή στη πόλη της Σόφιας με απάντηση από έμπειρο προσωπικό το οποίο μιλάει στα Βουλγάρικα, Αγγλικά ή Ελληνικά και ανάλογα με την προέλευση του τηλεφώνου σας ενημερώνει 1 φορά την ημέρα με mail για όλες τις εισερχόμενες κλήσεις ώστε να τις διαχειριστείτε οι ίδιοι.

Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε προώθηση το επαγγελματικό σας τηλέφωνο σε αυτή την γραμμή ώστε να μην χάσετε κανένα σημαντικό τηλεφώνημα αλλά και να δώσει μεγαλύτερο κύρος στην εταιρεία σας που μέχρι σήμερα είναι απλά μια έδρα σε κάποιο λογιστικό ή δικηγορικό γραφείο.


Μπορείτε πλέον εύκολα να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, πελάτες ή προμηθευτές στη Βουλγαρία χωρίς να είναι πλέον εμπόδιο η γλώσσα.
Η υπηρεσία βέβαια με το Βουλγάρικο σταθερό τηλέφωνο και την τηλεγραμματεία απευθύνετε σε Βουλγάρικες αλλά και Ελληνικές εταιρείες που συναλλάσσονται με τον οποιονδήποτε τρόπο με την Βουλγαρία.


Θα είναι χαρά μας να έχουμε κάποιο προγραμματισμένο ραντεβού μαζί σας στα γραφεία μας. Στην Θεσσαλονίκη ώστε να βρούμε ίσως και άλλους τρόπους με τους οποίους να σας βοηθήσουμε στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα στη Βουλγαρία.